Translator

Saturday, January 22, 2011

ape ade dengan agapornis roseicollis?

cuaca yang baik harini.ayam-ayam sume da bagi makan.lepas keluarkan selasih ngan silkie dari reban pagi tadi,aku dok ngadap blog seorang sahabat dari utara yang bercerita tentang burung-burung peliharaan die.mostly kakatua.tapi ade gak burung-burung laen. leh refer sini : Kakatua Utara .

abes sume entry die aku bace.macam-macam ade.selain dari berkongsi tentang koleksi burung die, die share jugak tips-tips penjagaan,cara nak menjinakkan burung dan laen2..so,kesimpulan yang aku dapat dari blog die ialah...lihat gambar dibawah :

peach faced lovebird a.k.a rosy faced lovebird





keh3..rase nak try plak bela sepasang burung ni..tengok la nanti..=)

sekian.wassalam.

2 comments:

Han Ibn Suib said...

bela jangan tak bela.. hahaha..

a.r.e.p a.h.m.a.d said...

selamat mencuba!!!~~~
:'D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...