Translator

Sunday, April 10, 2011

jabatan perkhidmatan veterinar ipoh

jumaat lepas aku pegi JPV Ipoh, angkat aku nye silkie coklat (usha : silkie lagi..hehe) dari Rusydi (owner blog RaRe aVeS) yang kebetulan ade meeting kat sini. sesampainye aku kat JPV ni, agak teruja gak r sebab ade burung unta ngan rusa. hehe.. bukan selalu dapat tengok depa ni. so aku pon meng-gayat-kan diri sesorang pegi tepi pagar depa, snap sekeping dua gambar.. hehe..



















menarik an? btw, kat sini pon ade klinik veterinar. dan kalo nak dibandingkan, klinik veterinar kerajaan ni caj nye lebih murah. cume dari segi efficiency service je la tak tau.. kan sektor perkhidmatan badan kerajaan ni biasanya slow sket.. hehe.. tapi tak tau le, belom cuba, takleh wat andaian macam-macam.

okeh, sapa-sapa yang berhajat nak pergi klinik vet kat sini, aku attachkan peta die. ni pon aku tibai dari website JPV Perak.. hehe.. usha : (klik tuk besarkan ye)

dan ini pulak aku copy waktu operasi dan khidmat yang ditawarkan :
 Monday - Thursday   8.00 a.m - 1.00 p.m 
 2.00 p.m - 4.30 p.m
 Friday 8.00 a.m - 12.15 p.m 
 2.45 p.m - 4.30 p.m
IPOH VETERINARY CLINIC
Ipoh Veterinary clinic is a full-service facility, offering veterinary medical and grooming services.
 OUR SERVICES :
  • All breed dog and cat grooming
  • Blood testing services
  • Consultation and diagnostic examinations
  • Dental cleaning
  • Diagnosis and treatment for a wide range of conditions
  • Ear check & cleaning
  • Emergency services
  • Flea and tick control
  • Hair between pads trimmed
  • Hair cut
  • Major and minor surgery
  • Microchip services
  • Nipah Virus testing
  • Nail trim
  • Orthopedic surgery
  • Pets care supplies (Premium dog and cat foods)
  • Small animal veterinary care : dogs, cats, rabbits, and exotics animals
  • Routine exams and vaccination
  • Ultrasound scanning


apa-apa pun, tuk keterangan lanjut, leh la usha website JPV sendiri (JPV Perak). atau contact je depa. contact number sume ada dalam website tu.

sekian. wassalam.

1 comment:

Heri Alias said...

Super pantaslah servis dia. Tak sangka!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...