Translator

Friday, August 26, 2011

testing-testing

4 ekor silkie putih aku rupenya betina. patut la selama ni bertelur, tapi takdak benih. aku dok ingat yang sekor ni jantan, sebab rupa die hensem sikit. malangnya jangkaan aku salah.

silkie putih - ingat jantan, rupenya betina

sekarang, ni projek baru aku. memandangkan aku ada sekor silkie kelabu dan seekor ayam bulu balik matang yang single, aku satukan diorang dalam satu reban. baru masuk, dah kena sotai dah budak-budak betina tu.. hehe..

ini silkie kelabu tu :

silkie kelabu

ini ayam bulu balik :

ayam bulu balik

4 ekor silkie putih :

4 ekor silkie putih betina

dan ini lah gambar depa bila dah disatukan :

silkie X silkie & ayam bulu balik

silkie X silkie & ayam bulu balik

sekarang, nak tunggu masa je bertelur. dan aku harap ada lah cross antara bulu balik dan silkie menjadi silkie bulu balik. hehe.. tunggu dan lihat~ =)

sekian. wassalam.

1 comment:

Mohd Ammar said...

ok tu betina,
aku beli 2 ekor, 2-2 jantan.
fedup aku.hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...