Translator

Friday, August 19, 2011

mari melawat Show-Me Silkies & Stuff

suka aku melawat website penternak ayam kat luar negara. bukanlah nak meninggikan diorang tapi kalo kita tengok sendiri, pengurusan diorang lebih teratur. baka-baka ayam diorang pon mantap-mantap. salah satu website yang aku suka adalah Show-Me Silkies & Stuff. dia adalah pembiak ayam selasih sutera atau ayam kapas atau dikenali jugak denga nama silkie. cuba la usha. =)

kat sini aku "curi" gambar yang ada kat facebook diorang. korang leh rujuk Show-Me Silkies & Stuff. enjoy~!







gile gebu!

sekian. wassalam.

3 comments:

l.u.q said...

kt sana sejuk kot..sbb tu gebu~

Dangau Poultry Farm said...

gebu - gebu tue..

Akmalhazwan said...

tu la kan.. kat sini jarang sangat jumpa yang gebu-gebu camtu. rasa nak import je baka dari diorang.. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...