Translator

Wednesday, February 2, 2011

bela je buatpe kan~

tak perlulah rasenye cerita panjang-panjang.tengok gambar pon tau ape jadi..hehe..
pegang lek lok.jang lepas.

setelah disembelih

da buang bulu

tengah rebus.lembutkan sikit.
siap!

sat lagi nak makan.nak rase bez ke tak ayam api-api ni buat gulai.lau sedap leh buat lagi.hehe.

sekian.wassalam.

6 comments:

Han Ibn Suib said...

ngaaaa.. aku ingatkan ko masukkan ayam ko gi pertandingan ratu cantik ayam.. hahaha..

Akmalhazwan said...

haah.ratu cantik dalam kuali..keh3..

a.r.e.p a.h.m.a.d said...

sedap x????
xpenah try....
:'D

Akmalhazwan said...

erm..cam same je rase..hehe..tapi mak kate rase die manis sket.

Dinara Agro Farm said...

Hanya nak berkongsi...hehe
haritu mase raye haji ade gak sembelih 2 ekor....
rase x brape manis mungkin pasal pakai 100% dedak..
tp sedare aku dtg mkn sekejap je licin hehe..
skang bg die makan napier ngan daun pisang nk tgk ade perubahan rase x...

Akmalhazwan said...

mungkin sebab lidah x sensitif..hehe
penah makan daging rusa/kijang.orang kate rasenye laen ngan daging lembu,tp bile makan rase same je..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...