Translator

Wednesday, July 27, 2011

incubator - mesin pengeram telur

arini ade orang kol lagi..mintak buatkan incubator. kalau bukan sebab kekangan masa, memang aku lenjan je buatkan. hehe.. sekurang-kurangnya, ada pengalaman buatkan incubator untuk orang lain. dari situ, boleh jadi batu loncatan untuk sebarang pembaikan pada incubator aku sendiri. sambil menyelam minum air. =)

oleh kerana yang menghubungi aku hanya orang-orang dekat, kira orang kampung la.. aku bercadang nak forwardkan kepada Ammar (Jiwa Niaga), kebetulan dia sekarang bermastautin dalam daerah yang sama. memang rezeki dia la. hehe.

bukan nak menyombong, tapi sekarang aku memang tak dapat nak buatkan incubator untuk orang lain. memanglah takde lagi incubator buatan tangan aku pada orang laen, tapi ada la jugak yang bertanya. jadi, sapa-sapa yang menghubungi aku, wat masa ni aku akan "direct"kan kepada otai-otai incubator yang laen.

kat sini aku listkan antara pembuat incubator yang otai-otai.. hehe :
sesiapa yang berhajat nak mendapatkan incubator, boleh la hubungi mereka. sebenarnya ramai lagi. cuma sekarang tak teragak je siapa-siapa. nanti kalo ingat aku tambah.


sekian. wassalam.

3 comments:

Mohd Ammar said...

wah..
ada iklan percuma di sini.hehe..
td ada pakcik tu kol, nk beli inkubator.

aku pusing bahau cari kayu kecik nk buat tray telur, tp xjmpa jgk.

Akmalhazwan said...

kedai hardware depan saint aidan xde?
kalo kat batu kikir, dekat2 simpang bahau tu ada kedai hardware melayu. boleh tahan gak. usha la kalo ada masa.

Mohd Ammar said...

aku xcari pon kt sana, aku cari sampai ke area stesen bas bahau ngan mahsan je. kdai hardware, xde. kecewa aku.

kt tmpt aku, bersepah. siap leh mntk diskaun lg.hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...