Translator

Thursday, November 25, 2010

it's been a while..

wah3! final exam da nak abes! petang ni satu paper, then isnin pagi satu lagi paper.pastu cau cin cau. pergh,x sabarnye..

haih (x elok mengeluh), penat betul exam nih. aku rase tiap kali exam, sure aku bertukar jadi robot.pagi. mandi awal -> gerak pergi sarapan -> terus pergi library -> pukul 1 setengah keluar makan & solat -> pastu masuk library balik -> pukul 5 setengah balik bilik -> kasi setel semua -> lepas maghrib pergi makan -> terus g library -> pukul 11 setengah balik -> setel2 -> tido -> ulang balik sume tu tuk 4 minggu.. woha! robot terhasil..hehe..

dan sepanjang mase aku menjadi robot ni, sempat gak aku pikir2 pasal ayam2 di rumah..hehe..2 perkara yang paling aku nak buat cuti nanti adalah menggunakan sepenuhnya incubator aku tuh. dan wat satu reban tuk arnab.hehe..

koleksi gambar exam, XP :
hei ayam salai-hei sungguh sedap

gecko-cicak ape tah
burung ni sakit kot-merah gile mate die





rumah, tunggu aku!!
adios~
salam.



3 comments:

farina said...

kau bela ayam ke kat umah?

cHickeNisme said...

yup2..XD

farina said...

gilalah. semangat.. first time ada kawan macam nih. 8)

gudluck with ur last paper n ur ternakan. n happy holiday.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...