Translator

Tuesday, November 20, 2012

converse kuantan

ini sepatutnya entry waktu aku praktikal dulu. haha. lama sungguh jadi draft. alkisahnya meneman kawan berjalan ke East Coast Mall, ECM. waktu ni, tengah station kat kemaman. dah kuantan antara tempat yang terdekat dan menarik, pergi berjalan sini la gamaknya.

kawan nak pergi butik converse, nak beli kasut katanya. last-last apa pun tak beli. aku bab-bab camni memang fail sikit. tapi, bila sampai kat butik tu, cam menarik la pulak. sebab kasut-kasut warna warni ni semacam menarik perhatian. setakat suka je la. tak sampai tahap beli. lagipun ni bukan gaya aku. aku tahap safety boot je la. hahaha. oh btw, gambar kat bawah ni kasut perempuan.

                                                                             deretan kasut di butik converse

kuantan tempat yang menarik. tak sangka pulak kuantan ni besar. lama sungguh dah tak sampai sini. dan sempat la jumpa ex DQ time berjalan sini. kebetulan pulak diorang ada berdekatan.

*rindu pulak nak praktikal balik. haha.

sekian. wassalam.

2 comments:

Han Ibn Suib said...

hmm, taste ko pelik² jugak rupenye.. keh keh keh..

Akmalhazwan said...

kaler terang2 ni menarik. hahahaha. dem.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...